Elisefarm 16 november

Skapat av Fredric Piper för stigbyggarlag den 28 november, 2019

Vi smygstartade vår vänföreningen i samband med konferensen om vårt projekt den 16 november på Elisefarm.

Dagen bjöd på väldigt givande föreläsningar och engagerade, viktiga och konstruktiva diskussioner om hur vi både kan och behöver bli bättre på att jobba organiserat i de ideella leden för att göra Skåne till en bättre plats för stigcykling.

För föreningens del kommer den vara en del av Stiftelsen Skånsk MTB Utveckling tills dess vi har nått en tillräckligt hög nivå med medlemmar. Vi har tills vidare sagt att innan vi nått 500 medlemmar gör sig föreningen bäst som informell vänförening, men med ett ordentligt medlemsantal kommer vi hålla ett konstituerande möte och låta föreningen stå på egna ben.

För dig som missade konferensen kan ni ta del av presentationerna nedan.

Elisefarm 15 nov 2019

Grassroot trailbuilding and advocacy in Denmark – November 2019

OnTrail – MTB Skåne 2019

singeltracker delad

CFElisefarm2019