Snart 100 medlemmar

Skapat av Fredric Piper för stigbyggarlag den 18 december, 2019

Medlemsregistreringarna strömmar in. Vi närmar oss snart en första milstolpe med 100 medlemmar. Varmt välkomna till alla nya medlemmar!!

Vi planerar för en första medlemsträff under våren, antingen hos någon av våra samarbetspartners Musette eller Thule Store eller så gör vi ett cykel/fältbesök på de pågående stigarbetena i Sjöbo Ora. Mer information kommer efter helgerna.

Vi kommer nu också hålla hjul-ledigt ett tag och nya betalande medlemmar som väntar på buff och stickers får hålla ut en bit in i januari. (vi hoppas att postgången fungerat för alla er betalande som bör har fått en buff och några stickers den senaste tiden)

Vi ser fram emot ett spännande 2020 med många nya stigarbeten, sköna turer i skogen och att ytterligare flytta fram stigcyklingens position i det skånska friluftslivet. God Jul och Gott nytt år önskar vi er alla som engagerar er i och följer och stöttar vårt arbete