Ny att göra lista för spåren i Sjöbo Ora

Skapat av Fredric Piper för stigbyggarlag den 5 maj, 2020

Våren börjar närma sig sommar och jag är väldigt glad över att se hur fint stigarna trampas till och varsamt formas till det bättre. En stor eloge till er alla som hjälper till med detta.

Jag såg på morgonens runda att några skyltar fått fötter och kommer ersätta dessa så snart jag får tid. Hoppas det inte är en trend med arga gubbar som går och slänger iväg skyltarna, har tyvärr hänt förr.

Jag har uppdaterat en ny lista med lite att göra saker för er som gillar att varva cyklingen med att fixa lite med spåren. Nu finns det även lite pyssel på de blå spåren och det nya träningsområdet om man känner för att vara där.

Hoppas vi ses i spåren i sommar

 

//Fredric

 

To do´s i sommar, sjöbo ora