Sommartider

Skapat av Fredric Piper för stigbyggarlag den 2 juli, 2020

Sommartider innebär semestertider för de flesta.

Det är fantastiskt att se engagemanget ute bland alla våra medlemmar, hur man engagerar sig och ger massor av tid och omtanke till att fixa med underhåll och utveckling av alla fina mtb spår runt om i länet. Även av den värdefulla semestertiden. Värt allt beröm till er alla. Bra jobbet!!

Vi som jobbar med stiftelsen skånsk mtb utveckling och som sköter om hemsidor, digitala kanaler mm för Mountainbike Skåne kommer under sommaren stänga ner kontoret och ägna oss åt lite mer tid på cykel och fixa med våra lokala stigar. Vi är tillbaka igen den 10 augusti och därför kommer svar på frågor via mail, sociala medier och telefon mm dröja till augusti.

Glad sommar önskar vi er alla!!