Donationer

Skapat av Fredric Piper för stigbyggarlag den 7 september, 2020

Nu när den lite högre friskare luften drar in kan vi sammanfatta sommaren med att det varit bra tryck ute i spåren. Inte bara många som cyklar utan också mycket arbete nerlagt på att utveckla och underhålla spåren. Ett arbete som många visar sin uppskattning för genom att donera en liten slant till det lokala stigbyggarlaget.

Kul att det ramlar in lite pengar som kan användas till verktyg, grus och fika ute i de hårt slitande stigbyggarlagen. Om du är en av de som visar din uppskattning genom bidrag via Swish så vill vi tipsa om att det underlättar att pengar hamnar rätt om ni skriver vilket område det är ni vill stötta.

Vill ni bara stötta nätverket och mountainbike skåne i allmänhet behöver ni inte skriva något, Stiftelsen Skånsk MTB Utveckling ser till att alla donationerna används för att främja allt det som mountainbike skåne står för.