Covid 19 sätter oss lite på halvfart

Skapat av Fredric Piper för stigbyggarlag den 30 oktober, 2020

Vi vill välkomna alla nya medlemmar. Fantastiskt att se nätverket växa. Då vi valt att starta upp parallellt med coronapendemin har det dessvärre inte givits några tillfällen att skapa de spännande möten och inspirerande träffar som vi velat. Men med tiden kommer det ges möjlighet för detta och våra samarbetspartners är fortfarande med oss och taggade på att få ge alla medlemmar något litet extra som tack för allt arbete som gör cyklingen tillgänglig i de skånska skogarna.

För även om det är motvind för samhället som stort så har det aldrig heller blivit tydligare vilket värde vårt arbete gör. Vi har fått väldigt många positiva och uppmuntrande mails och kommenterar för allt det arbete som görs av våra medlemmar vilket känns hoppfullt för än bättre utveckling i framtiden.