Skånskt Trailbuilder Meet Up – Bornholm

Skapat av Fredric Piper för stigbyggarlag den 19 november, 2020

De senaste åren har det skånska nätverket av stigbyggare och MTB banor växt rejält och 2020 var ett rekord år för MTB. Det finns ett intresse för att stärka banden mellan skånska stigbyggare och att vi även passar på att klappa varandra på axeln efter vinterns byggande och berätta om våra banor.

Ta chansen och anmäl dig till ett gemensamt meetup. Huvudspåret är att vi gör en gemensam resa till Bornholm den 24-25 april 2021. B-spåret är att vi gör något liknande på hemmaplan samma datum.

För att kunna planera det behöver vi få in intresseanmälningar så att vi vet hur stort intresset är och vilken form av boende vi ska leta efter. Det kommer sedan att komma mer information i takt med att planerna tar form och vi ser hur läget utvecklas med den pågående pandemin.

Intresseanmälan