Ny MTB-led i Sjöbo Ora

Skapat av Nellie Larsson för stigbyggarlag den 30 september, 2021
Sjöbo Ora har utökat sitt fina utbud av mountainbikeleder med en “blå” led, vilket innebär att den inte innehåller några tekniska svårigheter. Blå 4 är 10 kilometer lång, varav 6 kilometer är stig och resten är grusväg. Stigpartiet har anlagts och skyltats upp under 2021, medan sträckan på grusväg ännu inte är skyltad. Hela sträckan ingår i karta och GPX-fil som du hittar via denna länk: Sjöbo Ora Blå 4
Blå 4 består delvis av helt nygjord stig, vilket innebär att den är tungkörd, särskilt för barn. Leden behöver köras till, så vi hoppas att många cyklister hittar till leden och bidrar till att göra den riktigt bra.
OBS! Det är viktigt att vara försiktig då man kör nedför skidbacken, eftersom det finns håligheter som är svåra att se från toppen.