Länka till “stötta” istället, dvs samarbeten går till stötta.

Rutan “projektet” länkar till projektbeskrivningen istället för stötta.

 

En del av arbetet i MTB Skåne görs genom beviljade projektpengar och då rör det sig oftast om större ledprojekt. Men det mesta arbetet i spårutvecklingen och skötseln görs av ideella krafter som brinner för stigcykling och vill skapa spår som blir bättre för alla.

Genom att engagera dig och ditt företag som partner eller sponsor till MTB Skåne stöttar du våra lokalavdelningars arbete. Pengarna som samlas in till föreningen går till att köpa in material, verktyg och hyra maskiner.

Som samarbetspartner eller storsponsor får ni som företag också möjlighet att en gång om året engagera er och er personal i spåren. Genom erfaren handledning får ni vara med och förstå grunderna i hållbara leder, var med och bygga om eller bygga nya stigpartier som en del av samarbetet. Hela dagen fungerar som en rolig och alternativ modell för lagbygge där man gemensamt som grupp åstadkommer någon beständigt, och något som gynnar såväl folkhälsa som regional utveckling.

Vill du och ditt företag bli en samarbetspartner och engagera dig lite mer i vårt arbete? En samarbetspartner adderar ett extra värde utöver det monetära i projektet och hjälper till att få det blomstra. Upplägg och värdet tas gemensamt fram och vi prioriterar långsiktiga samarbeten.

Vill du vara med och sponsra vårt arbete? Följande paket erbjuds:

  • Lilla sponsorpaketet 25 000 kr. (begränsat antal) Ditt företag står med som sponsor på vår hemsida och de klubbtröjor vi säljer till våra medlemmar
  • Mellan sponsorpaketet 50 000 kr. (begränsat antal) Ditt företag står med som sponsor med logga på vår hemsida, med logga på de klubbtröjor som vi säljer till våra medlemmar och på annonsplats av våra spår på appen Singletracker
  • Stora sponsorpaketet 100 000 kr. (begränsat antal) Utöver vad som ingår i mellanpaketet ingår årligen en teambuildingdag i stigbyggets tecken för upp till 25 personer.  Vi ser gärna att vi tillsammans skapar gemensam storytelling kring betydelsen av projektet och ert stöd. (kostnader för tryck etc ingår ej) Vi ser möjligheter att gemensamt ta fram erbjudande av varor och tjänster som kan gynna såväl er verksamhet som våra medlemmars intressen.